Dienstverlening

Wij zijn er voor al uw vragen over het reguliere vreemdelingenrecht

Réunir behartigt uw belangen

Réunir Rechtshulpverlening is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op het reguliere vreemdelingenrecht. Dat betekent dat we juridische bijstand aan kunnen bieden over alle verblijfsrechtelijke vraagstukken, behalve in het geval van een asielzaak. Het kantoor bestaat uit twee juristen die gespecialiseerd zijn in het vreemdelingenrecht.

Onze diensten

Onze juristen voorzien in juridisch advies en vertegenwoordiging tijdens migratierechtelijke procedures. De meest voorkomende diensten zijn aanvragen van een verblijfsvergunning in het kader van de procedure toegang en verblijf of vertegenwoordiging tijdens een vreemdelingenrechtelijke bezwaarprocedure. Mocht uw vraag algemener van aard zijn, zoals een maatschappelijke vraag of een juridische vraag die betrekking heeft op een ander rechtsgebied? We kijken graag met u mee naar een passende oplossing.

Werkwijze

Als u gebruik wilt maken van onze diensten, starten we met een intake. Tijdens een intake kunt u alle feiten en omstandigheden die relevant zijn voor uw situatie voorleggen. Naar aanleiding hiervan wordt aan de hand van de complexiteit, omvang en spoedeisendheid van uw procedure bepaalt wat de kosten zijn. Als u akkoord kunt gaan met de tarieven, wordt uw zaak opgepakt door een van de juristen. Tijdens de procedure wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en kunt u bij ons terecht met vragen.

Kosten

In veel gevallen kan een vaste prijsafspraak gemaakt worden. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de complexiteit, spoedeisendheid en omvang van uw zaak. Tijdens de intake wordt met u overlegd of een vaste prijs mogelijk is. Voor sommige diensten hoeft u niet te betalen. De verlenging van uw vreemdelingendocument is bijvoorbeeld kosteloos. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

nl_NLNederlands